Chris Aalberts

[English version]

Ik probeer de politiek als onbevangen buitenstaander te observeren zonder zelf onderdeel te worden van het systeem. Ik probeer me niet te laten leiden door de waan van de dag, maar onderzoek politiek die voor het grote publiek onzichtbaar blijft. Ik registreer wat er gebeurt, praat met direct betrokkenen en bevraag hun perspectieven. Ik doe dit niet van achter een bureau, maar ga zelf op onderzoek uit.

In het internettijdperk is het gewoon geworden dat heel veel informatie gratis beschikbaar is. Onderzoek kost echter tijd en geld. Dit kan niet opgebracht worden door advertenties: online leveren die nauwelijks iets op. Het is ook onwenselijk dat de overheid op grootschalige wijze journalistiek gaat bekostigen. Het is dus essentieel dat burgers meebetalen. Daarom vraag ik donaties van lezers. Zo blijft het mogelijk dit werk onafhankelijk te doen.

Als je mijn werk regelmatig leest en waardeert, hoop ik dat je ook een donatie wilt doen. Veel kleine bijdragen maken het verschil. Dit kan op twee manieren. Als je me eenmalig wilt steunen, doneer dan via bunq (deze transactie loopt via IDeal). Als je me structureel wilt steunen, wordt dan supporter via BackMe (komt begin 2021 gereed). Alvast enorm bedankt voor je steun.

Voor vragen, suggesties of een verdere kennismaking, neem contact met me op.

Chris Aalberts

 

CONtact

Vanwege intimidatie vanuit de hoek van FvD-aanhangers is mijn telefoonnummer op deze plek verwijderd. Ik ben via e-mail (info@chrisaalberts.nl) of Twitter (@ChrisAalberts) het snelst te bereiken. Ik reageer niet op telefoontjes met een afgeschermd nummer. Let op: van intimidatie en bedreiging wordt altijd aangifte gedaan.